submit


Aku layeut guy, jujur, rido jeung asa nu kudu cinta. Kuring cicing di Brazil jeung kuring insinyur. hayang batur ka sunda. serius, tanggung jawab, teu nanaon, resep gaul, sensitip, optimis, komunikatif, layeut, jujur hatur nuhun pisan pikeun website anjeun. Di dieu kuring manggihan cinta. Urang manggihan silih online jeung papanggih sanggeus sabulan. Manéhna anjog di Kaliningrad nempo kuring di cinyusu jeung kawinan urang. Kuring papanggih Alina dina loka ieu sarta saprak mangka kaula kaleungitan pikiran kuring. Urang tepang di Ukraina, sanggeus manéhna anjog di Bélgia. Ti aya, urang indit dina pakansi di Sardinia. Sanggeus kuring ditandatanganan nepi dina website Dating jeung sababaraha paguneman, kuring teu bisa percaya eta sorangan yen kuring pamustunganana megatkeun pikeun papanggih jeung Adriana, nu seemed ka kuring wanoja paling éndah. Tanpa ragu kuring rencanana

About