submit


Awewe ti Brasil kota Noiva ulah Cordeiro nyarankeun yen lalaki single ti sakumna dunya pikeun pindah di jeung anakna. Kota leutik ieu dipikanyaho pikeun kanyataan yen eta hirup dina kalolobaan populasi bikang — jalma leuwih umur dua puluh ka tilu puluh lima taun. Nyicingan Noiva ulah Cordeiro mutuskeun teu ngadagoan hadiah nasib, jeung ka milarian bridegrooms. Kahayang nikah maranéhanana ka dina pencét jeung dina kota page di Facebook, sedengkeun stressing nu dipikaresep eta ngan bachelors anu teu kapikiran hiji matriarchal cara hirup. Brides dipaké pikeun ngatur tegalan jeung kota. Sababaraha awewe Noiva ulah Cordeiro boga anak jeung salaki, tapi gawé di luar kota jeung ngan aya kalana datang ka imah. Sedengkeun katresna single anu dilarang nikah putra nikah ladies, salaku turunan loba kulawarga geus lila patali dasi kekerabatan. Pencét katresna Noiva ulah Cordeiro ceuk nu maranehna geus dicium, jeung teu saukur ngimpi ngeunaan, murag asih jeung nikah. Nu nelepon single Brazilian ladies geus direspon ka jalu ti Brazil, India, Mesir, China, AS jeung loba nagara séjénna. Brazilians teu puguh di Noiva ulah Cordeiro. Noiva ulah Cordeiro ditarjamahkeun tina basa portugis salaku»suharto Cordeiro». Dumasar awewe pakampungan ieu di Maria Senorina de Cianjur sanggeus salaki selingkuh nya, manéhna kapaksa ninggalkeun kulawarga. Pikeun committing meta manéhna excommunicated ti Gareja jeung betrayed nya jenis anathema ka generasi kalima

About