Lamun kuring mimiti anjog di Brazil, kuring struck ku angka asih pasangan sakabeh umur jeung genders. Diajar basa portugis, manggihan yén mayoritas lagu ngeunaan cinta, kira-kira nya, ngeunaan cinta jeung teu bagja pisan jeung nu ku alatan éta komo leuwih warni. Lamun kuring murag asih jeung Brazilians, kuring teu ngarti naha kabéh lagu kira-kira nya. Maranéhanana disusun-maranéhanana nyaho yén hiji poé dina isuk atawa sanggeus tengah wengi di sababaraha bar, sipping a»capriole»maranéhanana baris nempo Nu sarua seuri. Terus dulur bakal gampang Sunda pikeun Brazilians anu pohara penting jeung berharga. Jeung bari kitu mah, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun meunangkeun dosis anjeun tenderness jeung ngarasa reueus ti saha. Brazilians jeung Brazilians ka hiji luar biasa resep gaul, maranehna ngamimitian hiji paguneman jeung strangers jeung betah saperti, lamun anjeun keur sakabeh kahirupan nu hirup di hiji stairwell. Jeung éta ngan salah paham a, maranéhanana masih teu nyaho ngaran anjeun jeung naon anu anjeun lakukeun di dieu. Jeung maranéhanana nyaho kumaha flirt, Ah, ieu rupa-Brazilian seuri jeung kahadean. Jadi pikeun manggihan batur pikeun ngahias peuting teu hese di sadaya. Ngeunaan awewe eta sacara basajan — hatur nuhun ka asih Brazilians jeung kamampuh pikeun lavish compliments, unggal narima dosis luhur perhatian. Jeung alatan kuring mindeng nempo dina jalan kacida alusna, chubby ladies dina ketang tights jeung mikro-jejer, emphasizing unggal nonjol. Sarta manéhna weruh manéhna sacara anca. Tangtu, eta quietly bisa salamet alatan inconsistencies tina majalah standar, tapi tanpa perhatian eta moal cicing. Jeung salaku lalaki Brasil, sumur, maranéhanana kawas pesona, jeung maranehna keur unggal awéwé bisa manggihan hiji hal maranéhanana kawas. Dianggap paling éndah Éropa fitur raray jeung panon blue. Digabungkeun ieu biasana nyieun hiji tulus minat teu ngan pikeun lalaki, oge jeung awewe. Naon maranéhanana leres pisan teu nyumputkeun. Contona, kuring cinta ka ararateul pipi strangers wanoja kolot, kuring malah ampir meunang dipaké ka dinya jeung ceased jadi katutupan kesang tiis lamun approaching batur sacara leungeun dina beungeut mah. Sacara Umum, budaya pohara haneut, ngamungkinkeun anjeun pikeun nelepon ka warung»mah kembang»jeung di ahir aksara élmu instruktur pikeun mahasiswa pikeun nulis»sakabeh». Sarta maranéhanana, saliwatan, bener lamun nohonan jeung parting, nyium unggal sacara séjén pipi. Bade sadaya asing mikir yén Brazilians jeung Brazilians nu damn alus dina ranjang. Nah sanggeus Ningali hiji waktu kumaha maranéhanana ngagambar rollicking dalapan hips dina tari bakal ngaleungit dina ieu pertanyaan pamungkas. Di puseur kota tempat kuring hirup badag phallic patung, disebut»Tangkal kahirupan»jeung aya hiji éndah Museum, artis sarua jeung sarua patung. Ku jalan kitu, kira-kira Catholicism, loba nu Brazilians nu agama, nu kitu, teu nyegah eta pikeun ngarasakeun sadaya nu pleasures hirup. Di antarana, contona, pikeun ngarobah istri jeung salaki nu nurunkeun tingkat atikan, leuwih edit. Jeung jealousy aya anu sabenerna hiji krisis nasional. Saperti timburu, kuring geus teu papanggih di nagara mana wae.»Anatomi»awon ngahina yén Anjeun bisa nyebutkeun ka manusa. Brazilian penchant pikeun drama di dieu téh dipintonkeun jeung pinuh kacaangan. Maranéhanana mikir yén maranéhanana lover bagja oge sadaya ngan hayang. Manusa mah, contona, masih percaya yén mah mahasiswa basa inggris, Cina heubeul, jeung geus ngarencanakeun lamun ka ngolo-ngolo kuring. Cageur pikeun jealousy, kuring mikir, bakal geus disimpen Brazilians kebat sél saraf. Cinta Brazilian ngarupakeun kasus husus. Na awéwé anu pangalusna, dina sagalana.

Maranéhanana nelepon silih»sunda mah»jeung éta pisan ngarampa. Sakali mah Professor heubeul datang sorry jeung ceuk nu»nya Putri»rarasaan gering, kuring megatkeun yén ieu ngeunaan incu awewe-na. Tapi teu, pereproshit, kuring diajar nu ieu pamajikanana, maranéhanana geus babarengan salila leuwih ti lima puluh taun. Brazilians pisan séntiméntal jeung teu ragu nyebutkeun yén maranéhanana dikawinkeun ieu hal pangalusna nu kungsi kajadian ka eta. Cageur pot-bellied lalaki cukup endearing Cadel jeung istri maranéhanana jeung barudak, kitu sakali meureun komunkasi jeung eta ku ibu ibu maranéhanana. Ngeunaan miara awéwé maranehna ngalakukeun gede, kadang-kadang maranehna komo saeutik strident, tapi ieu teu detract ti merits maranéhanana. Biasana lalaki bayaran jeung nyadiakeun kulawarga, tapi nu beda-beda dina sambungan jeung gaining moméntum gerakan féminis, jeung kuring teu kuciwa ka bewara nu taun olds jeung salajengna ka katuhu galantee ti maranéhanana ngora kolega. Salaku aturan, Brazilians tina kelas tengah jeung luhur teu dump sadaya pagawean di imah anjeun atawa barudak per awewe, geus salah sahiji staf. Lamun henteu, mangka maranéhanana nu dipikaresep diri ka ngumbah masakan. Kolotna nu Brazilians meunangkeun pisan ngarampa, lembut sarta mindeng pisan pelindung. Di handap ieu dianggap cukup normal hirup jeung kolotna nepi ka nikah atawa nikah, nyaeta taun. Nu paling suksés kaluar awal, ngabalukarkeun dengki of peers maranéhanana.

Nikah sipil teu ilahar

Maranéhanana biasana hubungan jangka panjang hirup jeung kolotna jeung jadi konsumén teratur tina motels jeung mangka meunang kawin jeung pindah ka imahna. Jeung terus indit ka kolotna dina minggu, di mana hiji kebat aunts uncles. Barudak di Brazil mahal pisan, utamana alatan harga atikan. Ayeuna aya kulawarga di barudak salaku saméméh, tapi masih sadaya maranéhanana hayang jeung awfully reueus kahiji beuteung reuneuh, jeung saterusna nu ahli waris. Kawas dina runtuyan dina ieu big kulawarga boga sorangan sajarah jeung gancang peeped dina runtuyan pamandangan jeung teu kurang gancang rekonsiliasi. Pajoang jeung tolerating, Brazilians inget yén asih nyaéta hal utama jeung sedengkeun eta bakal teu aya ragu nu hawa bakal sok bau kawas panas leungeun bakal sora nu rhythms tina Samba jeung unggal lengkah anjeun bakal dazzling maung bandung-salju bodas seuri

About