Masarakat mindeng ménta kuring naon anu maranéhanana bener aya, ieu Brazilians. Anjeun bisa mere jawaban, tapi ngan ka ngantebkeun nu teu equate sadaya Brazilians jeung sikat sarua, salaku nguap nyaéta konsép ‘posisi umum’ jeung anggapan iwal ka aturan, kitu ogé konsép ‘minoritas’. Ku alatan éta, maranéhanana anu gede dina pamadegan ti kuring, geus teu dipikabutuh pikeun refute atawa pikeun ngajawab. Kakara ngarti yen dulur anu cicing atawa di Brazil papanggih jalma beda dina jalan, jeung ti statistik Umum, urang condong ka mundur final pamadegan ngeunaan budaya, mental bangsa, fitur maranéhanana, kelemahan, sarta qualities. Mayoritas Brazilian jalu geus hiji pisan ciri ciri: irresponsibility, gandeng jeung kaayaan teu dewasa mindeng komo sanggeus dua puluh lima taun. Ieu Umum posisi, nu kitu ceuk kuring aya minoritas iwal. Naon individual bakal tumiba ka anjeun husus, anjeun bakal bisa ka evaluate ngan ku lampah-na. Ieu utama aturan — assess Brazilian teu ku kecap, ngan ku bukuna. Hiji-hijina cara. Upami teu kitu, anjeun risiko nginum pait disappointment ngaliwatan hateupna.) Sora: paling Brazilians geus lemes, pikaresepeun sora. Tapi teu sakabeh. Sababaraha bisa jadi squeaky.) Bulu: bulu hideung, boh curly atawa wavy (lempeng saperti dina Brazil nu jarang dipake). Boh Afrika buuk nyaéta saperti supermarche.) Pakean: mayoritas Brazilians climbs kaluar ti na calana Bermuda. Bermuda nyaeta calana calana kolor kolor. Sacara Umum, hiji tuur, hal. Dina iklim paling. Tapi karya masih ngagem lila normal.) Kabiasaan goréng: Udud teu mindeng teuing. Dasarna: bir, inuman alkohol, sarta dina sababaraha strata masarakat: nalungtik, kokain, Emosi: emotional, leuwih ti di urang Kalér lintang. Mindeng nu sensitip. Layeut jeung gairah. Gancang cahya luhur jeung ka tiis turun gancang) Kelemahan: tanggung jawab jeung infantile. Mindeng indungna atikan tumuwuh nepi teu pinuh ngarti naon nu mantuan di imah. Mindeng kurangna chivalry jeung anggapan hadiah ka awewe (kawas a bouquet kembang atawa hiji hal) Minus: kavling tina omongan kosong jeung janji, saeutik pisan kasus (nyaeta, jalma anu jangji jeung ngalakukeun — leuwih ti hiji kingkilaban ti pakewuh. Norma ngomong, tapi teu.) Pikeun sababaraha di hirarki attachment di tempat kahiji maén bal tim, mangka Allah jeung kulawarga. Ieu nu fanatik. Pikeun loba, nu hobi téh: maen bal dina lokal klub maén bal (kotak keur unggal wewengkon kota), capoeira (teu loba admirers salaku eta jigana), Samba (komo kurang), dina kalolobaan kasus, nu utama hobi rata Brasil pikeun méakkeun peuting di bar jeung babaturan leuwih sagelas bir jeung asin kacang, fries jeung keju, sumur, lamun awéwé deukeutna, mangka leuwih, jeung wanting euweuh. Nah, weekend téh sharashka jeung toko séjén jeung babaturan jeung kulawarga. Aya hiji hal saperti pizza poé, sababaraha pasangan nu ngubaran ditunjuk tangtu poé minggu jeung pizza (atawa sababaraha pizzas) bisa jadi plato utama di dahar beurang atawa dinner. Saperti dina format ‘order di imah’ jeung pindah ka tempat pizza. Dina film, nu Brazilians balik lolobana jeung babaturan, girlfriends, pasangan atawa grup babaturan, atawa pasangan. Dina kategori ieu dina populasi Umum nepi ka tilu puluh lima taun.) Dangong arah séjén lalaki: kawas awewe, loba Brazilians timburu. Bebeneran teu jadi loba salaku awewe maranéhanana. Sorry ngaku, tapi kekerasan domestic di Brazil antara spouses nu teu ilahar. Mindeng awewe kakurangan ti cruelty jeung kekerasan di imah. Kuring teu apal kana statistik, tapi di tingkat nasional geus hotlines pikeun bantuan psikologis jeung laporan kasus ka lagu realities. Nyaeta, anjeun kudu ngarti, nu teu sagalana jadi lemes. Jarang, tapi aya kasus rajapati ngamotivasi ku jealousy, salaku istri jeung salaki. Tapi leuwih di padesaan, di mana mindeng urang boga no pamanggih ngeunaan norma jeung moral.) Founding alus: Paling Brazilians jadi alus, tanggung founding, miara jeung attentive, ngan surpassing bar dina tilu puluh taun. Saméméh ieu, ngan nu saimbang leutik tina Brazilians bisa patali jeung konsep ‘sae pa’. Tapi sanggeus — kanyataan. Di dieu aya fitur umum mah teu bisa nempo di Brasil lalaki, guys jeung budak. Salaku ceuk saméméh, ieu téh hiji trend Umum, tapi teu kabeh. No. Aya sok iwal. Tapi statistik sakabéh carita Kuring bisa nempo di jalan (hususna lamun Brasil gadis atawa wanoja aub dina hubungan jeung Brazilians, sajarah mindeng sarupa pisan ka nu leuwih didadarkeun di luhur. Kuring bakal ngagambarkeun eta salaku romantis, tapi samar. Indecisive, immature. Enya, maranéhanana geus naon anu mindeng kurang di urang hare mahasiswa itb tina émosi, kamampuh maca parasaan maranéhanana kana jalma, kecap, émosi. Tapi, nuturkeun markisa anjeun dina kaayaan eta bisa jadi pait salajengna pamahaman nu salajengna markisa jeung roman hubungan anu bade nowhere. Hiji saran Umum pikeun kabéh jalma hayang boga hubungan jeung Brazilian atawa Brasil. Pikeun lalaki, aya bisa euweuh nyarankeun, saprak pribadi enjoyment dina kahirupan pribadi mah teu acan dievaluasi, tapi nurutkeun statistik aya Brazilian, jiwa siap pikeun indit jeung karamat eta. Maranéhanana geus pesona panas Latin American jeung Brasil getih di wewengkon tropis. Leuwih gampang pikeun nyebutkeun Brazilian mindeng kawas Tropicana (inget ieu hiji kecap.) Jeung nu aya kaitannana ka Brazilian katresna, murag asih jeung Brazilians. Eta leuwih hade milih jelema anu geus ditinggalkeun imah parental, dijieun hiji hal sorangan. Jalma-jalma nu bener nyieun sawatara hal pikeun demi anjeun lamun hiji chatter jeung no kasus — leuwih alus pikeun ngajalankeun leuwih gancang di hiji gallop, ngarobah manéhna moal ngarobah, jeung saraf jeung getih nginum, Allah nyaram. Jeung can anjeun teras nuduh yén anjeun teuing nuntut gadis Brazilian jeung loba teuing hayang ti manéhna, hal goréng. Umur kuring bakal disebutkeun sampurna umur antara Brazilians mimitian ti tilu puluh-tilu. Dina umur ieu maranéhanana anu ahirna siap pikeun hubungan serius, nikah, kulawarga, tanggung jawab, salaki, barudak. Jeung siap pikeun nyokot dina saperti kawajiban. Dina sababaraha kasus, sanajan umur ieu téh henteu roll, saprak sababaraha Brazilians jeung maranehna aya bu saeutik budak ampir opat puluh taun, mindeng teu bisa komo ka hirup jeung kolotna ampir ka. Éta jarang, tapi aya. Limit umur ti dua puluh ka tilu puluh atawa leuwih nunjukkeun novel, mungkin pertikahan, tapi leuwih mindeng disintegrate. Maranehna masih immature, héjo, amis jeung juicy dina luar, tapi ka jero cukup immature buah. Dina wangkongan, kuring bakal ngalakukeun ngabandingkeun salaku noyod buah externally, enak jeung amis, tapi sakali anjeun ngahontal bubur anjeun bakal manggihan yén manéhna masih nongkrong jeung nongkrong di panonpoé.

Kuring nempo kulawarga beda, pertikahan, kasus. Paling harmonis sareng bagja pertikahan Brazilians, lamun a man dina opat puluh taun. Teu saméméh. Tuluy manéhna ngabogaan miara, tenang, leuwih atawa kurang tanggung, sacara Umum, geus matured. Anjeun bisa dahar jeung cuk dina. Jeung hirup jeung svekrovi jeung sakabeh kulawarga teu kudu. Manéhna geus nangtung pageuh dina suku-na jeung weruh naon manéhna hayang dina kahirupan. Tapi sabab ngomong, dina sadaya kasus hiji Déwan no. Coba. Bungbuahan — maranéhanana geus teu sadaya nu sarua. Sarta anjeun kungsi nyaho anjeun luar biasa meunang. Sanajan teu ngolo-ngolo sorangan teuing geura-giru, roman, rutin tetep. Brazilians siap sadaya nu hirup mah ngagantung dina posisi ‘ngan hirup babarengan’ kawas dina pamahaman maranéhanana geus ‘nikah’ atawa komo leuwih alus, unggal. Ku kituna maranéhanana bisa hirup pikeun taun. Jeung ngan dina tekenan ti awewe, nu Brazilian anu bade nyieun sagalana katuhu. A ciri khas dina pamahaman ‘saterusna-baheula’ nikah di Brazil jeung Brazil béda pisan. Brazilians teu percaya lamun anjeun keur teu hayang jeung jadi spinster. Pikeun maranehna, mangsa ieu sabenerna diatur ka opat puluh taun. Komo salajengna. Ngabogaan anak sanggeus opat puluh téh teu dianggap ku sababaraha mujijat. Éta ogé alatan kanyataan yén nikah a man normal nepi ka tilu puluh lima taun hésé pisan

About