submit


Komo kahiji jeung ampir sarua kenalan jeung Rio dibawa loba cukup kejutan. Atawa rada, aya sababaraha hal anu cukup diprediksi jeung logis: Enya, Brazilians cinta pantai, tapi maranehna teu bisa ngabayangkeun kahirupan maranéhanana tanpa football, jeung Enya, aya cinta menari nepi ka anjeun lungsur ka isuk. Tapi panggih jeung konsep»panas Brazilian wanoja»jeung saeutikna»panas Brazilian jalu»pinuh nepi ka kuring ngan di dieu di nu kawentar pantai Rio. Tapi kiwari, ngobrol loba nu teu hayang ka datang anu leuwih alus pikeun lalajo Brazilian beauties jeung lalaki ganteng.). Hayu urang ngamimitian jeung katresna. Naon ngajadikeun Brazilian wanoja»panas»jeung pasti»hiji panyair sacara impian.»Panon. Kulit. Languid panon. Sakumaha nu tos kaluar, di tempat kahiji curvy. Sok komo teuing. Salah blew dina pendekatan ka basisir, jeung di sisi séjén, mikir eta, di mana waé kajadian. Tapi basisir hal anu teu pira leuwih alus Padahal, di sisi séjén, anu ceuk nu curvy anu goréng.) Salaku ieu kurang merenah pikeun nyokot kavling poto jeung alesan yén urang aya di Rio jeung alatan kanyataan yén teu sadaya jelema bisa ngahargaan saperti perhatian ka jalma-na. Tapi jujur, ieu kadar lemak kuring geus teu katempo, sugan kungsi. Jeung katerangan nu ieu teu lila teuing nungguan) Chip, hamburgers, sandwiches jeung bener nu paling umum jeung affordable dahareun jalan di Brazil. Hasilna dina hade tempat. Tapi sababaraha masih milih yogurt, jeung limun.) Tapi naon anu anjeun nyebutkeun, olahraga leuwih favored ku nu kuat sex. Jeung hasil ieu tiasa katingali ku mata taranjang. Jujur, pangalaman ngadatangan paling kawentar basisir Rio tetep dicampur Tapi hiji hal anu kacida tangtu. Di dieu ieu téh perlu pikeun nganjang. Jeung lamun kuring teu»mintonkeun diri», mangka»batur pikeun lalajo»pasti. Komo saterusna, Rio moal nguciwakeun tontonan

About