submit


Nyanghareupan masalah, kaula gawe dina hiji di Python sorangan. Prinsipna: server — ngan router a, eta nyadiakeun kontak customer ngaliwatan perantara. Konsumén sorangan ka kontak teu sakuduna. Nah, nu hade oge, jeung kuring sadar hiji hal. Lamun anjeun nimpa server, bakal ngahasilkeun public maranéhanana kenop jeung ngaganti klien ngirimkeun kaluar customer sejen. Ieu cara ieu server bisa ngadekrip talatah dina jalan antara klien. Aya cara pikeun mariksa kaaslian konci, jeung hal sejenna. anjeun nyaho, aya panglawungan, tapi aya no bantuan, cacah dina anjeun) Linggih dina sababaraha OOP (Obyek Berorientasi Programming), geus sagala maranéhanana notebooks, guru méré tugas, diuk, nulis program. Dimungkinkeun nu sits dina notebook anjeun sareng hiji hal, teuing, nyerat, kitu eta seemed ka kuring. Kuring gancang teu pakasaban (di dieu anu nyebutkeun yén lamun anjeun teu tugas jeung némbongkeun ka guru, mangka anjeun balik jeung méré sejen). Pikeun meunangkeun hiji deui tugas mah teu jadi kuring ngan sharilsya dina Internet jeung mutuskeun pikeun fun pikeun pindah ka chat-roulette. Jeung kumaha nasib téh ironis: — menit néangan beda interlocutors, kuring lumpat ka guru mah. Urang kakonci panon luar notebook, manéhna nulis, jadi kuring nyamar nu euweuh geus kajadian, tur ditutup tab jeung kuring. Mantuan manggihan video nu mana dua guys anu linggih dina loka Chatroulette jeung maranéhanana datang di sakuliah sejen wanker maranéhanana meunang leupas tina manéhna, tapi saterusna deui eta, jeung dina jeung di. Saterusna maranéhanana nempo yén manéhna geus fingering imah maranéhanana di lantai kahiji, jeung di waktu nu sanes ngaliwatan manéhna ngadeukeutan. Dina ahir, maranehna sieun barricaded panto ka kamar, jeung lalaki datang kaluar jeung mucunghul balik eta

About