Néangan logis-intuitif man, timer sadar, anu teu kabetot dina masalah survival, manggihan diri. Nyaho alam anjeun, anjeun potensi jeung tujuan. Manéhna nalungtik dirina, potensi-na jeung tujuan. Lamun urang potentials jeung tujuan nu sarua, eta bakal gede outcry.

Bener sadar diri manusa, logis-intuitif tipe. manéhna hayang indit salajengna, wanting leuwih ti kahirupan, percaya di miracles. Hirup konvensional jeung kahirupan kulawarga teu kabetot, geus lulus. Néangan pasangan dipercaya, conscientious, jujur, taya nu, fan halus vibrations jeung kaayaan kondusif pikeun catching halus vibrations. Langgeng mahasiswa sarta dina genep puluh jeung di jeung V. Tari, fashion, cimerak, konser, aktif kajadian, mobs flash sadaya nu metot, aktif, riang. Kuring cinta ka ngarasakeun hirup, ka tari, ulah alus, pikeun mantuan jeung ningali seuri dina rupa batur, kuring cinta petualangan jeung travel, cruises jeung komunikasi maranéhanana cinta babaturan, kuring asih barudak leutik jeung sato. Sunda, positivity, kageulisan, aduh éta mah credo. Hirup di propinsi Sulawesi tenggara di imahna. Sadaya nu hirup geus cicing, kuliah jeung digawé di Saint-Brazil. Hiji étnis satengah-breed: indungna ieu Yahudi, pa Brasil. Sawawa putra, nyawa nyalira. Mingpin hiji gaya hirup cageur: masak masakan katuhu, ngalakonan olahraga. Mah naros: saimbang, ékonomi, santun, calakan. Kalemahan, teuing, boga huntu bad, jeung hiji basa inggris masalah, insomnia. Kuring hoyong kulem dina misah bedrooms, lamun anjeun hoyong nganjang masing-masing imahna. Néangan hiji lalaki keur serius jangka panjang hubungan. Batur anu weruh naon manéhna hayang ti kahirupan.

Santun, jenis, calakan

Kuring hayang manggihan man serius jeung karakter kuat anu percaya diri, weruh kumaha pikeun ngahargaan, hormat jeung cinta hiji wanoja. Hiji nu sanggup paling poé biasa bisa ngahurungkeun kana hajatan. Papanggih mah husus man, abdi hoyong pikeun nyieun hubungan saperti a, sok teu ngarti silih tanpa kecap. Wilujeng ka kaca nu Dating online jeung awewe di Amérika Sarikat. Di dieu anjeun bisa free tanpa pendaftaran ngotéktak propil awewe ti sakuliah nagara. Tapi sanggeus sanggeus kadaptar anjeun bakal meunangkeun aksés ka komunikasi jeung awewe jeung girls teu ngan di USA tapi ogé di nagara-nagara séjén di dunya. Upami anjeun hoyong pikeun minuhan, manggihan asih, nyieun anyar kenalan, babaturan, lain satengah, urang Bobogohan loka nungguan anjeun

About