submit


Di masarakat urang aya hiji stereotype anu sorangan ngan bisa bu. Bapa biasana tetep jeung nya putra atawa putri-hijina di kulawarga full. Dina kanyataan hirup dulur tumuwuh béda. Sababaraha katresna mikir ngeunaan Dating lalaki jeung barudak. Kumaha ide nu sae jeung kumaha pikeun nerapkeun eta. Éta masalah utama, nu bakal dibahas dina artikel ieu. Salaku bisa ningali, kaayaan ngamekarkeun dina cara saperti nu nembongan jeung single founding. Nya eta patut pikeun meunangkeun acquainted jeung eta, pikeun ngadegkeun hubungan. Naon nu shortcomings bisa jadi di ieu éndah, lalaki ngalamun. Dimana seriousness jeung reliabilitas. Ulah. Tapi, masalah bisa jadi di handap ieu: kuring hoyong single lalaki jeung barudak mindeng manggihan pasangan, teu forgetting kabagjaan barudak maranéhanana. Alatan katiisan oppresses pisan. Lamun manusa tetep single, manéhna geus cukup loba karya pikeun nyadiakeun pikeun lengkep kulawarga. Meureun bikang, teu digawé dina hiji tim, saperti manusa moal manggihan sadaya gumantung kana profesi. Contona, mobil montir pikeun poé communicates jeung angka nu gede ngarupakeun ladies, gaduh mobil pribadi. Paus sorangan bisa kapanggih di mana wae toko ritel. Maranéhanana bisa ngajual stylish baju, atawa orok powder, produk beberesih. Calon katuhu pasti bakal narik perhatian, lamun boga niat pikeun manggihan pasangan hirup. Taman tema, stadion maén bal, barudak playgrounds, film — di dieu anjeun bisa manggihan duda atawa manusa cerai jeung barudak ngora. Ngan kudu nice, katingal lila. Meureun papanggih dina hiji fasilitas médis — a bad nada, tapi lamun anak anu gering, ngubaran eta bakal ngakibatkeun Paus, disadiakeun nu ibu teu di dieu. Leuwih ti éta, di klinik éta gampang pikeun nyerang nepi paguneman ku nanyakeun hiji hal ngeunaan chart of the pediatrician, kaayaan kiwari atawa ubar.»A man jeung anak néangan hiji awewe»- sapertos iklan dina Internét: dina loka Dating, atawa jaringan sosial. Aya husus sumber, contona,»di Mana pa.»Najan ngaran, diajar kaluar aya single ibu ibu jeung founding raising barudak dina sorangan. Kasusah anu keur ngitung lone hiji pa, teu indungna anu»méré indung anjeun a day off»jeung indit for keur leumpang jeung mah putra atawa putri. Hal anu teu ditulis. Paling dipikaresep, a man bébas dirina nyokot alpukah dina meunang acquainted. Hal katuhu pikeun ngalakukeun. Tetep satia ka pamajikan kahiji, anu maot, atawa pikeun manggihan hiji ibu anyar pikeun anak. Ieu téh hiji isu kompléks. Dina glance kahiji eta bisa sigana yen sunda teh manusa kudu jadi sorangan, nya ngaran jeung taun hirup ayeuna didaptarkeun dina granit. Awewe kudu disusun pikeun kanyataan yen manusa bisa datang geura kaluar jeung anak. Jadi teu kabeh. Hal ieu kacida penting pikeun manggihan hiji basa umum jeung man saeutik. Lamun mungkin, Paus nu bakal positif pikeun Anjeun ngonpigurasi. Sagalana sejenna nyaeta geulis standar. Ngan pasamoan jeung ngobrol jeung has manusa. Meureun leuwih ngalaman jeung tanggung jawab ti batur

About