Mana papanggih a man keur serius hubungan. Nyebutkeun sababaraha statistik, dina basa portugis nu biasa rohangan lalaki kurang ti awewe. Nurutkeun rumor, sadaya pantes lalaki snapped, nu séjénna a womanizer, jeung sajabana jadi gay.»Santun manusa pikeun hubungan serius hese papanggih»ceuk ampir unggal gadis kahiji -abad kahiji. Sarta anjeun nyaho, anjeun geus bener. Lamun rapat lalaki di klub peuting, restoran, atawa teu ninggalkeun imah niat pikeun papanggih a man normal diréduksi verge of unreality. Ieu lain hartosna yén sajarah dunya geus teu dipikawanoh kasus tunggal klub jeung kulawarga well-mahluk di ahir. Kuring keur ngobrol ngeunaan probabilitas. Dimimitian ti ratusan koméntar sarta surelek nu kuring narima kuring bisa nyebutkeun, naon awewe ceurik leuwih mindeng. Manusa nu boga ajen wanoja. Manéhna nyoba, jeung manéhna teu appreciates, nyangka ngan dirina, nembongkeun no kahayang pikeun ngaronjatkeun hubungan. Ku kituna kacindekan (ngaku bebeneran): utama qualities nu nu tempat di manusa mahasiswa itb ka diri tumuwuhna, komitmen.

Manusa kudu manggihan bener tujuan dina kahirupan, jeung awéwé, nu lalaki jeung tujuan katuhu (C) nyebutkeun Internét. Lalaki jeung qualities saperti wijaksana wanoja»buta»sampel tina hiji pahlawan. Teu wijaksana ngahurungkeun kana infantile, atawa hiji manusa ngajalankeun jauh, sateuacanna sensing bau goreng. Jeung anjeun naon wanoja, ku cara kitu. Salaku mah dihadiran kajadian jadi jauh dina kahirupan mah, mana nu lolobana lalaki dedicated. Batur geus suksés dina material rasa, batur dina jalan. Ngan ku kasempetan moal bisa papanggih a man sagawayah di tempat saperti. Di dieu, para panongton jalu leuwih Dewasa sarta leuwih serius. Paling husus jeung jero sasama. Anjeun bogoh ka eta. Tuluy nyokot walk aya saeutikna sakali. Mun anjeun geus kungsi flown kaluar ti nagara maranéhanana, anjeun nyaho, naon jenis atmosfir dina bandara. Jalma di foretaste tina sesa, parobahan tetempoan. Geus sok geus hiji metot kenalan. Sumawona, panongton disaring: nyukupan lalaki jeung rata-rata jeung incomes luhur. A dangong bad pikeun virtual Bobogohan. Jeung pikeun alesan alus. Ulah anjeun boga babaturan pasangan anu papanggih online sarta bagja babarengan. Teu jauh neangan: mah adi ngora kahirupan jeung gadis pikeun ampir dua taun babarengan. Pertanyaan anu teu bisa kumaha pikeun papanggih a man normal dina Internet atawa komo nelepon eta récéh belasan. Anjeun bisa ékspérimén jeung sacara acak dipencét jumlah jeung sababaraha sevens, contona. Patarosan: teu nyaho kumaha cara ngabedakeun the normal ti rogue jeung tetep manusa. Aya, saperti dina kahirupan, anjeun kudu ngarti aturan nu tangtu tina kaulinan. Lalaki santun dina loka Dating teuing. Maranéhanana ngaharepkeun kacilakaan dina batu tipe sarua bikang propil, anu percaya yén kageulisan maranéhanana jeung kamampuh pikeun posvit konci pikeun suksés hubungan jeung manusa kuat. Naif di Dieu, kuring bakal nulis ieu: lamun nu taun ngudag tujuan ieu, jeung kasuksésan anu sagala aya, atawa aya, tapi hal teu nambahkeun nepi meureun anjeun kudu ngarobah niat. Sanggeus kabéh, anjeun lila jeung maksud katangtu bakal nyieun beunghar. Tapi sacara Umum, ngajajah beunghar kudu méakkeun leuwih waktu di lingkunganana: dear klub, restoran, pihak swasta. Tapi masih nyarankeun nuturkeun saran tina ayat samemehna, sabab paling dipikaresep tujuan ditumpukeun ku (kolot, masarakat, pilem, lingkungan) jeung ku kituna teu nyata jeung kasusah gede achievable (jeung TEU jauh tina kanyataan yén kabagjaan AYA). No, eta kungsi hartina awewe single nu sakuduna dituju terus ngajalankeun di tempat-tempat serius lalaki jeung bodong panon dina pilarian hiji. Urang niatna nyarankeun maca artikel Kumaha pikeun narik hiji lalaki. pikeun leuwih pamahaman nu lengkep tina masalah Dating. Ku jalan kitu, babaturan kuring, di nu hiji hubungan harmonis jeung man serius pikeun sababaraha taun, ceuk aya leuwih recounts babaturan nya nasehat maranéhanana ngeunaan psikologi hubungan sapuluh kali, jeung ngan méré link dina blog mah. Nice. Konci ide keur ayeuna: teu ngarti NAON anjeun kudu a man jeung di MANA ieu nu ngumpul. Coba pikeun méakkeun waktu aya (tangtu, nu aya di gawena). Sarta anjeun bisa nepungan MANEHNA dina subway, beus, komo dina a strip club. Hal utama anu seuri. Leupaskeun pikiran, ngamekarkeun feminitas, harmoni jeung. Anjeun bakal sukses. Sarta kuring baris terus mantuan. Bersyukur pikeun unggal komen jeung patarosan (hanjakalna, teu boga waktu pikeun sok ngajawab. Tapi maca ti anjeun sadaya). Virtual nangkeup. Di Goa ka kuring: hugs hiji poé, jeung man jadi happier.

Ka kenca

About