submit


Pikeun manggihan man of impian anjeun hayang loba awewe. Hehehehe, mun jujur, sababaraha lalaki ogé patali jeung sual di mana papanggih hiji manusa. Portal nu bakal mantuan boh jajaran kahiji jeung kadua. Lamun anjeun mikir yén ku jalan, bakal manggihan dibaturan dina standar loka Dating, tuluy anjeun keur sacara serius salah kaprah. Panggih portal nyaéta saperti kieu. Meunang acquainted jeung hiji manusa, anjeun kudu ngadaptar dina website atawa asup log ngagunakeun akun anjeun salah sahiji anu pang populer jaringan sosial (fungsi sadia pikeun Brasil video Bobogohan jeung Facebook). Saterusna, anjeun bakal kudu ngeusian kaluar hiji pondok bentuk aplikasi jeung sarat pikeun mangsa nu bakal datang pasangan. Sedengkeun nu skéma tina karya teu beda ti nu sejen loka Dating. Tapi kudu sabar, kabéh uyah téh kapanggih. Logging asup ka portal, Saintes jeung ngadagoan kanggo talatah. Anjeun bakal nampa bewara nyebutkeun yen aya ayeuna a man: dina basa sejen, sual di mana papanggih man a, henteu deui patut eta. Anjeun datang ka cafe, ka restoran, ka promenade, basisir, Pegangsaan, Taman, square (milis ieu sajajalan) jeung nyetel hiji pasamoan nu mana wae nu man di dieu jeung ayeuna. Jadi, pikeun recap informasi, kumaha papanggih lalaki. Pikeun ngatur jeung rendezvous cocog suitor, anjeun kudu kasampak paling éndah (bulu stylish), jeung dina jenis ieu Hiking. Pilih tempat umum di kota centre (diuk di meja hiji cafe outdoor, leumpang di Taman, jsb.). Nyimpen hiji notebook, atawa (pikeun produk geus ngembangkeun hiji aplikasi husus). Ulah poho pikeun zainetica jeung ngadagoan kanggo talatah ngeunaan penampilan lalaki tina ngimpi anjeun nu pangcaketna. Dina layar pop up béwara. Aman papanggih jeung nyieun hiji pasini. Inget, leuwih umum tempat anjeun milih, leuwih padjajaran bakal ngabales pamundut anjeun. Cukup diuk di imah jeung mikir ngeunaan mana oge pikeun papanggih lalaki. Candak reins kana leungeun sorangan jeung papanggih jeung calon kahiji pikeun peran hiji perkiraan anyar anjeun companion ayeuna

About