Brazil sugan nu paling kontroversial nagara di Amérika Latin. Kamiskinan remen coexists jeung dazzling richness jeung kageulisan jeung monstrous devastation. Sajaba ti éta, Brazil mangrupa salah sahiji anu pang éndah nagara di dunya. Eta anu kasohor anak kawentar carnivals, pangpanjangna di dunya pantai. Ieu téh hiji nagara libur, nagara pos. Nikah warga Brazil nyaéta paling cara panggampangna pindah ka nagara ieu. Tapi, hal anu penting pikeun nyaho saha pasangan anjeun, nu lapisan masarakat milik, di mana manéhna hirup jeung kumaha na pangabisa finansial bakal ngidinan urang méré Anjeun a hirup normal. Brasil lalaki anu pohara resep gaul jeung friendly, jurus nepi hiji paguneman jeung saha dina lima menit anjeun geus geus babaturan pangalusna, dina peuting datang babarengan pikeun nginum bir, jumaah tari, jeung dina saptu anjeun geus geus dina saptu kulawarga barbecue. Maranéhanana teu cinta ka pihak. Rupa-rupa: bal-implengan ngeunaan perayaan ulang di bandung, nu feast of bubuka usum (pemilu, walirang, skateboarding, karnaval, sarap, fishing dina batur, usum panas, usum tiis, hujan, kasaatan), beer festival unggal jumaah, meuli mobil anyar, nu anyar katresna, tato, piercings, internetan papan, ahir atawa awal hiji proyék anyar di karya, parting jeung gadis heubeul, a tumuwuhna atawa panurunan dina inflasi. Libur sabab for lila (dua minggu) aya no libur. Sacara Umum, sok aya alesan kahayang nu kabéh ogé sok aya. Jadi hirup teh kontinyu hajatan. Brasil lalaki nu punctuality, punctuality di Brazil sacara umum teu dilaksanakeun di harga luhur. Loba beda guff jeung nyieun janji. Jalma anu jangji jeung ngalakukeun — unit. Norma ngomong, tapi henteu. Hiji hal nu ilahar dina Brazil nyaeta dicampur nikah. Ieu téh hiji konsekuensi hirup di hiji nagara nu beda Bangsa. Cukup umum jeung nikah Slav jeung Brazilians. Lamun anjeun nyieun kulawarga jeung a Brazilian, Slavia awewe anjeun kudu nyaho sababaraha peculiarities tina ieu jalma. Najan kanyataan yén unggal Brasil anu wajib aya hiji mobil pribadi, ieu téh normal dianggap kanyataan yén pamajikan sorangan ka walk imah jeung beurat tas dahareun. Hiji kataji Brazilian kulawarga nyaeta a division jelas tanggung jawab. Jadi, aya ngan awewe Urusan: rumah tangga, penyediaan kulawarga hidangan, meresihan imah, nyokot care barudak. Jeung man kungsi bakal dicokot pikeun palaksanaan maranéhanana. Tapi perbaikan jeung perawatan of perumahan ieu téh perhatian lalaki. Ogé loba perhatian dina Brasil kulawarga mayar pikeun ngajaga kaséhatan sarta kageulisan. Popular gyms, kelas tari jeung leuwih, anu ngamungkinkeun boh awéwé jeung lalaki pikeun ngajaga bentuk maranéhanana jeung ngaronjatkeun kaséhatan. Ieu Brazilian lalaki nu kabéh pohara geulis, kungsi nyokot anduk maranéhanana baris abset di panonpoé. Sun payung kaleuleuwihan ngiuhan bakal méré surfboard. Dina basisir maranéhanana henteu kungsi tan, bener tan, ngalakonan olahraga. Poék kulit nyaéta hiji alesan for sombong, hiji indikator tina temperament jeung Afro-Indian akar.

Awak geus jadi impeccable sadaya ayun jeung ngajalankeun kira-kira, kabuka. Di Brasil kulawarga, perhatian ogé mayar pikeun barudak. Jeung mindeng bisa manggihan hiji kulawarga nu leuwih ti dua anak. Tapi, eta teu ditarima di Brasil kulawarga pikeun ngadidik barudak. Maranéhanana diidinan pikeun ngembangkeun bebas, mangtaun pangalaman. Tapi, unggal kulawarga nyoba méré anak hiji atikan leuwih luhur, nu konci pikeun mangsa nu bakal datang caang. Brasil lalaki nu obsessed jeung maén bal. Pikeun sababaraha di hirarki attachment di tempat kahiji maén bal, mangka Allah, mangka kulawarga.

Jenis ieu fanatik

Pikeun loba, nu hobi maen bal dina lokal klub maén bal. Paling Brazilians jadi alus, tanggung founding, miara jeung attentive, ngan surpassing bar dina tilu puluh taun. Saméméh ieu, ngan nu saimbang leutik tina Brazilians bisa patali jeung konsép alus pa.

Tapi sanggeus — kanyataan

Hiji saran Umum pikeun kabéh jalma hayang boga hubungan jeung Brazilian manusa. Maranéhanana geus pesona panas Latin American jeung Brasil getih di wewengkon tropis. Tapi eta leuwih hade milih jelema anu geus ditinggalkeun imah parental jeung dijieun hiji hal sorangan. Maranéhanana anu sabenerna mah aya sababaraha hal pikeun Anjeun

About