Teu unggal Slavia awewe mawa dina kahirupan diri di imah, tapi nu teu mean anjeun kudu nyerah jeung narima katiisan. Anjeun sok bisa manggihan hiji cara pikeun jadi happy, tapi anjeun kudu nyieun usaha. A leyuran alus bakal mertimbangkeun serius Bobogohan jeung lalaki nu hirup di luar negeri. Di Éropa jeung US, loba lalaki impian nikah wanoja tina Slavia penampilan. Maranehna ngahargaan teu ngan penampilan tapi ogé kajembaran, kahadean jeung thrift, skill dina waktu katuhu pikeun méré pamajikanana, nyerah karir anjeun. Cara panggampangna pikeun nyieun kontak jeung lalaki serius hubungan website nu nyadiakeun layanan ieu. Nyieun alus portopolio dina loka jeung hadir luhur, anjeun bisa nyieun serius Bobogohan jeung lalaki beunghar. Tapi pikeun nengetan ka anjeun kudu mayar perhatian ka angkét. Aya sababaraha aturan nu bisa dipikaresep ku lalaki Éropa.

Maranéhanana kudu kualitas alus, preferably tanpa retouching, ku kituna saterusna nu panganten lalaki bisa manggihan anjeun. Anjeun kudu manggihan gambar anjeun aya bagja jeung mesem, sababaraha di antarana anjeun kudu di tumuwuh full. Gambar rupa-rupa, teu boga rarasaan yen anjeun boh karya atawa bersantai sadaya buleud taun.

Pikeun mintonkeun sisi nu beda-beda hirup anjeun

Ti muatkeun hiji gambar anjeun dina swimsuit atawa komo leuwih tanpa manéhna, éta téh leuwih alus pikeun nolak, sabab serius hubungan jeung lalaki asing anjeun bisa teu ningali. Tangtu, talatah bakal jadi loba, tapi kalobaannana bakal boga jorang eusi. Leuwih ti éta, aya timer respecting Éropa bakal nawarkeun anjeun nikah. Serius Bobogohan jeung lalaki jegud masih dilaksanakeun, anjeun kudu nulis saeutik ngeunaan diri anjeun. Kuring kudu nyebutkeun yén anjeun hiji jalma positif anu teu sieun kasusah. Eta disarankeun pikeun obrolan ngeunaan préferénsina, profesi, karya, hobi. Téks kudu jadi istiméwa jeung gampang jadi ditulis, preferably dina basa inggris. Lamun Dating beunghar lalaki keur hubungan serius lumangsung, geus pohara penting pikeun bisa komunikasi. Anjeun kudu mintonkeun potensi salaki nu ngimpi anjeun persis companion pikeun anjeun, jeung teu saukur indit ka luar negri, ménta kawarganagaraan, jeung aya geus kitu eta bakal. Anjeun kudu coba pikeun nyaho leuwih interlocutor, jadi anjeun kudu jadi kabetot dina anak spiritual qualities, teu ukuran tina dompet. Patarosan saperti umumna inappropriate, eta teu disarankeun pikeun ménta eta. Lamun calon panganten lalaki bakal ngamimitian off maranéhanana panghasilan, anjeun kudu alerted, salaku jegud Éropa kungsi ngalakukeun nu. Pikeun ngamimitian hubungan jeung Éropa, urang teu kudu ngurangan, sabab mindeng kajadian nu lalaki ti luar nagari anu akal, praktis jeung rencana hirup anjeun pikeun taun datang. Pikeun alesan ieu, anjeun kudu mintonkeun serius jeung rasional jalma, nu teu aneh ka gagabah lampah. Hal anu penting pikeun inget yen beunghar lalaki anu pohara curiga. Maranéhanana teu hayang jadi deceived, jadi questioning informasi nu mana wae. Pikeun alesan ieu, eta mah teu perlu ngabohong, mun teu ngagem»topeng». Eta sadaya sooner atawa saterusna bakal nembongkeun nu, sabalikna, anjeun kudu tempo diri minangka jujur jalma, rentan ka extent sababaraha. Tapi balik jauh teuing di frankness teu patut eta, sabab manusa bisa mikir nu anjeun keur kurang ajar jeung siap pikeun muka pikeun kahiji comer. Hal ieu teu dianjurkeun pikeun ngawangun sorangan ti nu beusi lady jeung féminis. Di Éropa ladies ieu cukup, eta leuwih hade pikeun mintonkeun hiji modest, lemah lembut, jenis, feminin. Manusa baris ngarasa dirina satria, anu perlu meunang jantung tina nona éndah. Manéhna bakal teu luput kasempetan jeung bakal usaha nalukkeun anjeun. Lamun anjeun bade nikah a man ti Éropa, kudu apal leuwih ngeunaan méntalitas jalma ka mana manéhna milik. Ieu bakal nyalametkeun anjeun ti baruntus lampah jeung pernyataan. Contona, nulis ka yunani atawa Spaniard kahiji, anjeun kamungkinan pikeun meunangkeun response jeung bakal kalibet dina paguneman jeung eta salajengna. Tapi, jeung Swede jeung jerman trik ieu bakal teu digawe, maranéhanana jarang papanggih ladies, percanten yen lengkah kahiji kudu lalaki eta. Ogé kudu diajar ngeunaan tradisi jeung agama professed ku calon salaki. Ieu téh dipikaresep yén anjeun bakal kudu ngarobah iman. Lamun manggihan ieu unacceptable, kudu selektif dina perkara kabangsaan jeung agama nu panganten lalaki. Ieu téh perlu pikeun sampurna diajar basa sunda, nu diucapkeun ku salaki nu bakal datang, atawa pikeun komunikasi sareng anjeunna sanggeus nikah baris jadi hésé

About