submit


Di dieu kuring papanggih mah lain satengah. Hatur nuhun gede kabagjaan nu urang boga ayeuna. Kuring papanggih a man ngimpi-na sakabeh mahluk hirup, jeung manéhna nyebutkeun manéhna karasaeun cara nu sarua. Kuring boga rarasaan urang nyaho silih for lila, jeung unggal poé urang hirup ayeuna ngeusi kabagjaan. Tulus, Nadia hatur nuhun nu jeung naon anjeun ngalakonan saperti pakasaban éndah, teu nulungan urang manggihan silih dina ieu gedé dunya. Eta mantuan kuring. Sagalana sejenna dina mah leungeun Nadia (Brazil) Tadi, lamun batur ka kuring yén pikeun manggihan sunda di Internet anu nyata sarta bakal boga ngan seuri. Tapi ayeuna kuring nyaho miracles lumangsung alatan kuring manggihan kabogoh, Simon, jeung bantuan anjeun website. Urang papanggih di jalma, jeung urang ngarasa yen urang terang masing-masing urang sakabeh kahirupan. Sadaya urang diperlukeun ieu pikeun manggihan silih, jeung urang teu eta. Ayeuna urang geus boh dihapus propil maranéhanana dina tanda hormat ka nu séjén. Hatur nuhun pikeun mintonkeun urang jalan ka silih. Kahayang mah kabéh lalaki jeung awewe lain pikeun manggihan asih anjeun di dieu. Enya-Enya, Daria. Hello. Kuring bakal kawas pikeun Nganyatakeun mah atuh pribadi pikeun dulur anu nyiptakeun ieu éndah loka. Kuring mikir nu pilihan mah, jeung ayeuna mah tercinta salaki, pikeun ngagabung jeung kuring. Urang papanggih di dieu, dimimitian ngawangkong. Urang ngagunakeun sagala rupa komunikasi modern. Jeung ahirna, sanggeus taun dialog jeung rapat, urang meunang nikah dina bulan nopémber, sarta kuring cukup bagja. Ieu teuas keur kuring ngarti jeung percaya international Internet Dating bener digawe. Saha anu keur néangan asih, kuring bakal mamatahan tanpa ragu pikeun ngadaptar. Kuring geus disarankan sadaya babaturan mah ngalakukeun hal eta. Jeung kahayang pangalusna, Irina

About