submit


Brazil mangrupa hiji-hijina nagara di buana, di mana maranéhanana nyarita dina basa portugis. Brasil warga di ieu nagara beunang tanpa visa a, tapi warga nagara séjén kudu idin pikeun nuliskeun. Urang ngalalana Rahayat jeung Vic nyoba pikeun meunangkeun maximum tayangan jeung teu tetep jeung lain kantong kosong. Maranéhanana anjog di Sao Paulo — kota panggedéna Brazil sacara, jeung umumna di sakuliah hémisfér kidul. Waktu ieu maranéhanana leumpang kira-kira kota jeung bébas pituduh, diajar naha Sao Paulo disebut ibukota street art, coba masakan utama jeung nganjang clockwork kota pihak

About