submit


Sered tur teundeun ikon ka Imah icon di browser toolbar, jeung teras klik Sumuhun dina jandéla pop-up. Manéhna kali sataun datang ka urang kota ka kolotna, hirup saterusna panto. Unggal waktu kuring ningali manéhna hiji hal kajadian. Kuring umumna cukup percaya diri gadis, sarta manéhna bisa diajar, ieu kasus munggaran datang nepi. Tapi jeung manéhna, kuring jadi nu lian, jadi anjeun nempo manéhna, panon langsung ngalembereh. Kuring nempo yén manéhna diaku kuring, ieu hal urang walked arah unggal nu sejen tur boh nu kungsi peupeus kontak panon. Ieu geus lumangsung, kuring komo diliwatan ku sarta ngomong Pantun, jeung manéhna meureun di shock jeung teu ngomong nanaon. Tuluy melong kuring aneh. Kénca, teu nempo manéhna. taun saprak manéhna cicing di kota sejen, nu datang ayeuna. Ngan papanggih dina beus, kuring bingung. Kurang ajar, dina wangkongan, kaleungitan akal mah, nyaho nu geura-giru bakal ninggalkeun jeung deui moal nempo manéhna pikeun taun. Naon anu kudu dipigawé. Nanaon manéhna teu resep ka anjeun, teu invent. Lamun liked, manéhna bakal geus datang. Dina surak jeung I love ieu. Nyokot alpukah di leungeun maranéhna, hijina cara nu anjeun bakal bisa ngabéréskeun sagala mamang. Lamun anjeun meta beda, anjeun geus ngalakonan hiji hal, di mana wae kasus, anjeun nganggur leungit. Tamu Nyokot alpukah di leungeun maranéhna, hijina cara nu anjeun bakal bisa ngabéréskeun sagala mamang. Lamun anjeun meta beda, anjeun geus ngalakonan hiji hal, di mana wae kasus, anjeun nganggur leungit. Pangarang teu mayar perhatian ka jalma bodo di dieu. Anjeun rightly ceuk yén éta téh leuwih alus pikeun nyieun eta jelas yen anjeun resep. Meureun komo ngadeukeutan eta. Maca bebas, kumaha ngatur rapat. Ayeuna guys nu sieun ka pendekatan katresna alatan universal materialism jeung commercialization hubungan. Hal jadi leuwih kompléks dina waktu urang. Katresna saméméh éta basajan. Ayeuna ambisi sagala loba. Jadi guys nu mindeng teu cocog, sabab teu hayang jadi nu dihina. Jadi aya nu geus

About