submit


Saprak jaman baheula, masarakat advises lalaki teu ngagantung kira-kira rok na tatangga. Nyaeta, teu perlu ka ngolo-ngolo wanoja nikah. Tapi lamun bener bener hayang, euweuh anu mustahil, jeung ngan hiji awéwé nikah ka ngolo-ngolo jeung komo leuwih gampang. Patarosan naon anu anjeun mikir, teu eta make rasa pikeun néangan pasangan re-open nu Bobogohan loka kawas ieu — jawaban Saméméh anjeun papanggih jeung wanoja nikah, anjeun kudu ngarti, kunaon anjeun merlukeun eta. Kanyataanna, dunya téh pinuh ku unmarried beauties, anu gladly bakal balik sareng anjeun ka bioskop cafe ranjang. Tapi lamun nu jadi katarik teu bébas awéwé, anjeun kudu niténan aturan nu teu dikecapkeun. Anjeun teu bisa diajar pikeun ngolo-ngolo jeung pamajikanana jeung venerable hiji pangaruh manusa. Sabenerna, anjeun bisa, lamun anjeun teu kudu mahal kaséhatan jeung komo hirup. Ieu téh jelas yen panyingkepan tina kanyataan zinah, anjeun fiance bakal ditajong kaluar ti imah, jeung anjeun keur parah keok. Eta teu mungkin keur minuhan panganten awewe. Nah, hayu eta ngarasakeun kabagjaan nu ngora, nu maranéhanana jujur ngalaman bulan. Kahiji, anjeun ngan saukur bakal jadi teu mere nyaho komo lamun nunda langsung ka bed. Sadaya pikiran nya pamajikan ngora riweuh salaki ngora. Jadi anjeun kudu ngadagoan sababaraha taun, lamun markisa kahiji pas, jeung aya bakal ngan hanjelu. Nya eta mungkin pikeun meunangkeun acquainted jeung bagja awewe nikah. Anjeun kungsi nyaho naon nya unhappiness antara inuman leumpang ketukan. Di hiji kulawarga saperti eta leuwih hade teu nanjak, éta bener cukup kejam. Sedengkeun aya, nanjak bisa, lamun anjeun nyokot eta mangka meunang kawin. nyonya bakal leungit, jeung sobat bakal acquire. Enya, friendly dorongan sanggeus katilu bakal ngabejaan manéhna ngeunaan pamajikanana nyaeta Metoda éliminasi kotak kagiatan anjeun manjang pikeun pinuh bagja kulawarga nu geus aya sababaraha taun, preferably geus jeung barudak. Jadi happy awéwé ti anjeun cozy, lovingly amis sayang bray. Manéhna nu alus jeung nyaman, bener boring. Di dieu nya éta naon nu nyangka. Saeutik petualangan ka nona moal ngadek, tapi kabebasan anjeun teu aya dina bahaya. Papanggih saperti hiji nona di tempat mana wae di Taman, Museum, pameran, nyimpen, di karya, tapi ngan di jalan. Ku jalan kitu, kuring teu meunang aub, alatan co-pagawe nu teu buta, pasti bakal aya bewara nu anjeun geus hiji hal. Jeung BFF moal luput hiji kasempetan pikeun harewos ngeunaan eta ka pamajikanana. Di kafé anjeun bisa diuk di gigireun nya di meja jeung dagang frasa»Nu saperti hiji mojang geulis ngalakonan sorangan.». Di pameran atawa di Museum anjeun bisa datang jeung ngabahas némbongkeun. Di jalan nanya waktu atawa jalan. Ngalaman seducers, komo nanyakeun jalan ka pangdeukeutna cafe, ngatur langsung pikeun meunangkeun ka nona. Lamun manéhna boga rencana, manéhna meureun bakal satuju jeung nuduhkeun jalan, jeung ngidinan diri kopi ngubaran. Di Taman anjeun bisa ménta pikeun nelepon kana ponsel anjeun yen anjeun konon leungit dina jukut. Jeung anjeun ngan bisa ménta nya telepon ka»nelepon hiji babaturan sabab telepon anjeun geus maraot». Jeung pikeun nelepon anjeun sorangan. Kukituna anjeun bakal meunang nomor télépon nya. Completeness di hadir, teu ngerakeun tret, jeung awewe»dina awak»ditéang sanggeus di antara lalaki ogé ipis. Metodologi papanggih jeung ladies ieu ngabogaan ciri sorangan. Pilih lokasi cocog pikeun anjeun pikeun ngajajah. Upami anjeun leuwih resep komunikasi dina hawa seger, eta leuwih hade ka kaanggo hiji pikaresepeun wanoja di mana wae tempat nu sepi. Pilihan pangalusna pikeun ieu — Taman kota, square, darmaga jsb. tanpa rushing, balik pikeun strolling atawa diuk dina bangku awewe jeung nanya nya pertanyaan nu mana wae nu merlukeun wajib response. Contona, nanya kumaha carana bisa nepi ka lokasi jeung ngaran tujuan nu nyaho ka diri, jeung anu di deukeutna. Nanya ka awéwé pikeun tahan anjeun jeung lamun manéhna teu pikiran, ngamimitian paguneman jeung dibere nyaho leuwih alus. Minuhan awéwé nu cocog physique di salah sahiji lembaga pikeun liburan. Kaleuwihan beurat awewe mindeng indit ka beda cafe, sabab biasana kawas dahar nu ngeunah. Datang ka meja, balik nu sits hiji nona jeung nanya lamun manéhna pikiran lamun, lamun anjeun diuk turun kira-kira. Nawarkeun pikeun ngahibur nya di ongkos anjeun jeung papanggih nya di antara wishing pikeun ngaronjatkeun bentuk. Aya loba cara keur Bobogohan. Contona, kasebut nyaéta cukup pikeun nyieun nona a compliment ngeunaan inohong nya atawa pikeun mantuan nya bener ngalakukeun latihan husus ka junun papanggih jeung mimiti komunikasi. Bayar perhatian pikeun kolega anjeun di karya atawa nya sasama siswa di Universitas. Sugan di antarana aya katresna pinuh physique, jeung nunjukkeun yen maranehna diajar jeung digawe sareng anjeun, maranehna gampang bisa manggihan hiji basa umum jeung ngahudangkeun simpati ka arah anjeun. dadaran fisik jeung poto, nu bisa tanpa milih pendamping hiji ukuran merenah. Sajaba ti éta, ayeuna kaleuwihan beurat awewe anu hargana cukup dina bunderan heureut lalaki, jadi eta biasana bener hayang papanggih jeung sok oge aya pikeun komunikasi. Geulis gampang pikeun meunangkeun nyaho katarik ka wanoja kalayan bantuan jaringan sosial. Ngan saukur ngirim nya hiji talatah nanyakeun papanggih jeung ngobrol. Sababaraha leuwih resep ngahudangkeun interest dina interlocutor, penerbitan dina dirina kaca lucu Kenalan jeung barudak babaturan atawa baraya — teu salawasna hiji prosés basajan. Barudak mikir saeutik béda ti nu sawawa, jadi pikeun rapat ieu urang kudu nyiapkeun oge pikeun gancang manggihan jeung anak umum basa sunda. Sateuacanna nanya ka kolotna anak nu kumaha heubeul manéhna, naon manéhna diaku ngalakonan dina waktu luang-na, kitu ogé kumaha meta ka pasamoan jeung strangers. Jadi anjeun bisa leuwih alus nyiapkeun pikeun rapat mimiti anjeun, mikir ngeunaan kumaha kalakuanana di moment ieu, jeung kumaha teu anjeun ngamimitian hiji paguneman jeung anak. Coba pikeun ngagabung pasamoan jeung sababaraha fun, nu bakal bisa nyokot bagian anak. Contona, anjeun bisa papanggih di kebon binatang, sirkus, indit ka hiji film atawa ngadatangan hiji cafe. Dina hal ieu, anak bakal terus-terusan di hiji wanda alus, jeung anjeun bakal bisa ngarasa leuwih kalawan bébas salila wawancara. Anjeun ogé bakal bisa manggihan hiji topik paguneman, contona, pikeun ngabahas pahlawan kartun babarengan pikeun milih hiji saréat ngeunah, jsb. Merta nyieun anak kado leutik. Eta bisa jadi hiji kaulinan atawa amis. Lamun nyaho Hobi-na, bisa méré, contona, anyar catur nu ngatur, buku alus, jsb. babarengan Lamun anjeun aya di hiji cafe, ulah ragu pikeun ménta anak ngeunaan naon manéhna diaku dahar, jeung yén manéhna hoyong mesen. Nanya ngeunaan kumaha hal anu bade sareng anjeun babaturan anyar, naon hal metot lumangsung jeung manéhna pikeun pamungkas kalina. Anak urang hirup téh mindeng pisan aktif, jeung manéhna bisa nyaritakeun carita lucu ti sakola kahirupan, komunikasi jeung peers, jsb. ulah poho pikeun muji manéhna — anak kawas éta pisan. Ngabejaan anak anjeun hiji hal metot ngeunaan anjeun. Contona, ngagambarkeun mobil anjeun, nagara mana anjeun geus, profési anjeun. Hayu anak nu nanya ngeunaan naon manéhna téh paling museurkeun. Malah bisa nyokot sareng anjeun sababaraha Souvenir saperti seashells, kumpulan batu, charms jeung nu séjénna barang leutik. Méré hiji hal anyar anjeun companion. Teu cicing kumisan jeung coba pikeun ilubiung dina sagala kagiatan anak salila pasamoan jeung manéhna. Lamun manéhna diuk turun pikeun muterkeunana mesin, gabung game. Numpak babarengan dina carousel, némbak dina dash, jsb. Inget yén anak téh penting ngarasa yen anjeun»di ngepaskeun»jeung manehna. Dina hal ieu, manéhna bakal cease ka pangalaman tightness jeung slight sieun, tur anjeun bakal bisa nyaho nepi ka manéhna hade jeung ngarti kumaha pangalusna pikeun ngawangun komunikasi. Jeung inget yen nu mimiti kudu teu lila teuing ka nyokot anak ti kolotna atawa peers atawa jeung waktu manéhna bakal meunang bosen jeung bisa mimitian salempang

About