submit


Lamun taun ka tukang hiji kenalan jeung hiji wanoja ti nagara sejen ieu jenis fiksi, jeung ngan hiji nu bisa mampuh éta béntang olahraga jeung show bisnis, jeung advent tina Internet jeung globalisasi sagalana geus robah. Ayeuna meunang acquainted jeung wanoja-urang asing cukup gampang. Kahiji anjeun kudu ngarti yén anjeun bisa papanggih jeung bikang asing ngan upami anjeun keur bisa komunikasi sareng nya. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kudu hiji basa umum jeung nyukupan ngagambarkeun budaya sunda. Contona, upami anjeun hoyong pikeun minuhan hiji awewe ti Kanada, anjeun kudu nyaho, boh basa inggris atawa perancis. Boga pamanggih Umum ngeunaan Kanada, ngeunaan canadian budaya, ngeunaan nilai canadian awewe jeung ngeunaan hubungan antara lalaki jeung awewe di Kanada. Mangka anjeun bakal bisa ngamimitian paguneman nya (live chat) jeung pikeun manggihan nu ilahar jejer paguneman tanpa masalah jeung hiji béda mental. Basa bisa diajar ku sorangan, anjeun bisa indit ka husus basa sakola. Jeung pendekatan ka katuhu jeung kahayang pribadi pikeun ngangkat tingkat kamahéran dina basa sunda pikeun tingkat nyukupan pikeun sataun. Waragad sadaya ieu aya teu nu gede. Sedengkeun pikeun budaya, mangka mimitian ningali video blog of compatriots urang hirup di nagara ieu (oge, anjeun bisa ngarti nu beda dina mental), lalajo documentaries ngeunaan nagara, jeung saeutik demi saeutik pindah ka resmi jeung media popular loka ieu nagara. Ngaliwatan taun, anjeun bisa meunangkeun pangaweruh éksténsif ngeunaan nagara jeung urang anak. International loka Dating. Aya husus internasional loka Dating di mana anjeun bisa ngadaptar jeung ngamimitian komunikasi jeung awewe ampir di mana waé di dunya. Contona, bisa Bobogohan jeung leuwih. Disadvantage utama saperti loka nyaeta saeutik pisan awewe bakal intentionally ngadaptar keur maranehna. Sabab awewe anu kacida skeptis ngeunaan internasional Bobogohan. Lokal loka Dating. Hal ieu jauh leuwih éféktif pikeun ngadaptar dina lokal loka Dating di mana awewe di ieu nagara néangan pikeun manusa ti nagara. Contona, lamun anjeun kudu a awéwé ti Kanada, kudu log asup Jeung Dating jeung situs sarupa. Tangtu, bisa jadi aya sababaraha masalah jeung ngadaptar alatan kanyataan yén anjeun teu boga lokal nomer telepon, ogé bagian ti awewe bakal komunikasi sareng anjeun lamun manéhna manggih kaluar nu anjeun keur urang asing, tapi masih loba kali leuwih gampang pikeun manggihan hiji awewe pikeun komunikasi ti international loka. Facebook. Jumlah pangluhurna awewe digambarkeun dina Facebook. Jadi lamun anjeun teu boga kamampuh jeung kahayang pikeun digawe jeung loka Dating, mangka anjeun kudu kontak Facebook. Tapi, metoda ieu merlukeun loba waktu pikeun nyaring awewe, jadi eta mah sample jalma anu néangan hubungan, ngan daptar sakabeh awewe anu geus. Lila, boring, tapi kadang cukup éféktif. Subject loka. Aya ogé kasempetan pikeun papanggih hiji awewe dina tema nu mana wae nu website. Contona, nu website pencinta musik klasik bisa dimimitian pakait dina subjek tina musik, terus saeutik demi saeutik mindahkeun komunikasi dina pribadi jejer, lamun aya bakal leupas tina Tangtu, komunikasi di Internét ngidinan anjeun pikeun manggihan hiji awewe pikeun komunikasi, pikeun meunangkeun deukeut ka dirina komo negotiate ngeunaan mangsa nu bakal datang. Tapi karya jeung sajumlah leutik awewe anu boh murag asih jeung parasaan anjeun, atawa anu nekat pikeun manggihan asih. Ie boh fools atawa nekat. Jadi cara panggampangna pikeun manggihan hiji awéwé asing nu diperlukeun keur indit nagara ti nu anjeun kudu hiji awewe. Leuwih alus cocog pikeun ieu kursus bahasa, professional internships, atawa tinggal permanén. Ie bade ka nagara bari, papanggih awewe, ngamekarkeun congenial sosobatan, mimiti hubungan jeung maranéhna. Terus satuju kana kumaha jeung di mana pikeun hirup babarengan. Karya cukup well, jeung mayoritas lalaki teu jadi. Sababaraha awewe hayang ka tanggal hiji man-baramaen. Jadi lamun anjeun kudu a awéwé ti nagara sejen, tur anjeun hoyong cicing di nagara, anjeun kudu berharga ahli, anu bisa nyadiakeun pikeun diri jeung leuwih maranéhanana wanoja. Jadi, bari anjeun keur dina Brazil, meunangkeun atikan leuwih luhur, meunangkeun sertipikat pangaweruh basa, nyoba pikeun meunangkeun idin resmi ka karya di nagara sejen, kitu ogé séjén sertipikat nu mintonkeun anjeun level. Lamun awéwé bakal nyaho yén anjeun teu ngan jalma anu alus, tapi berharga jalma manéhna leuwih daék daék pikeun ngawangun hubungan sareng anjeun. Nu nuju nagreg kuring. Urang imigran hirup pikeun dekade di Kanada. Maranéhanana awewe dina lalaki teu kasampak utamana Brasil. Jeung anjeun geus ngawangkong ngeunaan sababaraha bulanan prakték ngomong. Kabéh chances

About