submit


Dimana ieu Asih nyawa aya ngenes jeung ambek-ambekan, komo ieu Imah unsightly dina penampilan. Maranehna ngahargaan kahadean. aya aya tempat pikeun anxieties. Aya dina jandela nempo subuh Allah. Datang dina, Gusti, goodness jeung kesederhanaan. Jeung salju anu bodas jeung mengembang. Nu pinuh ku dosa dunya ieu pamustunganana bersih, kuring indit sadaya loba dosana jiwa tina Purity Igor Larionov di Los Angeles. Professor of literatur basa inggris, George devotes dirina hiji poé pikeun ngajawab pertanyaan, teu eta boga hiji mangsa sanggeus maot ngadadak tina lover nya Jim, jeung saha manéhna cicing genep belas taun. Dina crumbling bagian dunya, George nyiar konsol nu babaturan deukeut Charlotte, nyoba nempel ka kaéndahan sakurilingna kanyataanana, ka rediscover harti hirup

About