submit


Teu patut waktu tambahan pikeun nyebut yén nikah Amerika jeung pindah ka USA rébuan Brazilian awewe. Ieu disababkeun teu ngan ka nguntungkeun kaayaan hirup di Amérika Sarikat. Kanyataan yen lalaki American geus tangtu tret nu nyieun eta kacida layak suitors. Dasarna, Amerika pisan attentive, dipercaya jeung tanggung jawab urang. Kalobaannana geus gede rasa humor jeung teu uptight. Dina komunikasi maranehna pisan rileks sarta friendly, sok mesem. Lalaki American pisan energetic, ngaropéa pikeun gawé intensif. Di sakola maranéhanana dibudidayakan assertiveness, kamampuh pikeun nangtukeun hiji tujuan jeung ngahontal eta. Sajaba ti éta, Amerika nu santun kulawarga lalaki, gede salaki jeung founding. Dina loka internasional Dating anjeun bisa manggihan jumlah badag propil lalaki American. Ieu alatan kanyataan yén awéwé American mindeng fokus leuwih dina karir ti dina kulawarga jeung ngajaga rumah tangga ti maranehna fundamentally béda ti Brasil awewe. Dina hal ieu, chances unggal Brazilian awewe papanggih jeung nikah American soaring. Amérika Sarikat (AS) — hiji nagara nu perenahna di Amérika Kalér. Wewengkon (yuta km) jeung populasi (juta), URANG téh rengking di dunya. Nagara urang capital city of Washington. Amérika Sarikat wates jeung Kanada tur Méksiko, sarta ogé ngabogaan wates Maritim jeung Brazil. Nagara dikumbah ku samudra Pasifik, samudra Atlantik jeung samudra Arktik. AS nyaéta hiji nagara hebat pisan, jeung hebat pisan ieu manifested dina sagalana: ti wewengkon nagara, megah canyons jeung skyscrapers ka sadaya nu anjeun toél leungeun of Amerika. Éta ogé hiji nagara tremendous diversity: diversity of nationalities, agama, budaya jeung iklim

About