Moscow — kota nu kungsi saré

Pikeun maranéhanana anu leuwih resep leuwih santai luang, sok aya: Patriarchal balong, Padepokan taman, Botanical garden of Moscow state University dina Sparrow pasir atawa Taman Meunangna

bakal mantuan anjeun pikeun manggihan metot jalma jeung saha anjeun bakal kungsi jadi bosen.

Di dieu anjeun bisa papanggih katresna éndah sarta narik lalaki anu hayang nepungan anjeun

About