Website Ieu unik proyék mana kabéh pamaké bisa ngirim talatah bébas pikeun silih dina telepon sélulér langsung ti loka

Anjeun bisa neruskeun nu susuratan geus ti télépon sélulér anjeun ngan ku ngirim hiji talatah reply

Hal ieu bisa dipigawé dina Sanggeus anjeun ngabales ka hiji téks ti telepon anjeun carrier Anjeun bisa ngirim hiji tanda, nu dituduhkeun biaya SMS.

Pikeun mastikeun idin Anjeun pikeun ngirim SMS, jawaban operator tanya ku ngirim manéhna hiji talatah deui (eta s bébas)

About