submit


Website Ieu unik proyék mana kabéh pamaké bisa ngirim talatah bébas pikeun silih dina telepon sélulér langsung ti loka. Dina hal ieu, sajumlah anjeun bakal tetep disumputkeun nepi ka anjeun milih pikeun ngabagikeun eta salila komunikasi. Pasangan anjeun bisa ngabales ka anjeun jeung jawaban anjeun nampa via SMS dina kamar anjeun telepon nu dituduhkeun lamun ngirim SMS. Anjeun bisa neruskeun nu susuratan geus ti télépon sélulér anjeun ngan ku ngirim hiji talatah reply. Hal ieu bisa dipigawé dina Sanggeus anjeun ngabales ka hiji téks ti telepon anjeun carrier Anjeun bisa ngirim hiji tanda, nu dituduhkeun biaya SMS. Pikeun mastikeun idin Anjeun pikeun ngirim SMS, jawaban operator tanya ku ngirim manéhna hiji talatah deui (eta s bébas)

About