Pikeun minuhan éta, nu komunikasi sareng anjeun, anjeun kudu mayar perhatian ka propil nya. Mayar perhatian ka kualitas poto, lamun alus sarta éndah, mangka manéhna mikanyaah sorangan, nyokot ngurus dirina. Tapi eta oge hartina anjeun kudu minuhan sarat ieu. Dina gambar meureun teu merta, tapi lamun ngobrol jeung gadis bakal nengetan eta. Tapi ieu lain hartosna yén anjeun kudu milih ugliest. No. Ngan milih hiji hal nu ngahalangan. Anjeun poto naon katresna kasampak di tempat kahiji. Ieu téh leuwih sae pikeun make real foto tina personalities kawentar jeung gambar ti Internet bisa ngasingkeun, jeung lamun teu make gambar nu sarupa. Aya loba subtleties nu anjeun kudu nengetan. Lamun maranehna nganggap teu anjeun moal bisa ngahontal tujuan. Rasa humor nyaeta plus gedé upami anjeun nyaho kumaha carana make eta. Coba pikeun nempo komunikasi anjeun sareng humor, sabab paling guys anu nyebutkeun, neangan dina hiji loka Dating téh teu aman jeung meureun komo inadequate urang. Maké anjeun sensitipitas jeung sopan santun alus, jeung talatah anjeun ngeunaan bakal mayar perhatian jeung anjeun teu hayang nepungan. Lamun ngalamun hayang manggihan hubungan dina loka, eta kamungkinan yén manéhna hade teuas jeung manéhna geus saeutik waktu pikeun méakkeun waktu jeung babaturan atawa kolega, mangka hal ieu teu hésé pikeun ngabagikeun sareng anjeun ngeunaan karya maranéhanana jeung profési. Lamun éta ditutup ngeunaan karyana, eta kamungkinan yén manéhna téh paporit nya jeung gadis anu ngan bosen, coba surak up atawa nawarkeun pikeun nyokot walk. Ulah ganggu gadis jeung anjeun sorangan talatah jeung teu bisa ngadagoan nya bari manéhna sacara offline, coba pikeun mintonkeun diri riweuh jeung anjeun jarang balik ka website. Ulah nulis gadis pisan, teu pause a jadi manéhna bisa mikir. Teu kudu ngabejaan ka kuring naon anjeun geus nungguan sarua jeung teu repeatable, ngomong naon anjeun hayang manggihan eta madhab jeung naha anjeun geus di dieu sarta anjeun make komo Bobogohan. Katresna bakal ngarasa anjeun kitu maksud katangtu, jeung maranehna eta pisan penting. Lamun guy hiji hayang manggihan pendamping-na for lila, anjeun kudu mikir ngeunaan diri anjeun tur mimitian ngadangukeun saran, paling dipikaresep maranéhanana baris jadi bebeneran. Upami anjeun keur make basajan sumberdaya, jadi disusun pikeun kanyataan yén aya ka nepungan anjeun sugan jeung ngan hiji gadis basajan. Ngagunakeun mayar, pamaké dina saperti nu ngaleungitkeun jeung anjeun bisa jadi kapanggih dina komunikasi sorangan béda. Nengetan status maranéhanana, sababaraha teu nulis nu anjeun hoyong manggihan guy, jeung kakara rek manggihan hiji guy pikeun silaturahim. Meureun katresna robah status mah, sabab kuring kuciwa, tapi anjeun boga kasempetan pikeun aduk eta jeung mimiti Bobogohan jeung silaturahim. Ulah rurusuhan pikeun ménta nomor télépon nya atawa ngatur pasamoan ngan dina kasus luar biasa. Anjeun kudu nyieun éndah manéhna méré eta ka anjeun. Manéhna bisa hint, tapi lamun capé manéhna bakal. Coba sebutkeun ngaran nya, eta dasarna sok jalan dina jalan anu sae lamun urang ngadenge ngaran anjeun. Mayar perhatian ka maranéhanana anu teu terus online. Sugan ayeuna, tapi masih patut pamikiran ngeunaan naon anu manéhna ngalakonan dina waktu luang anjeun jeung lamun anjeun aya terus diuk dina Pananggalan dina Internet, eta kamungkinan nu ‘Putri jeung kacang polong’ bakal hésé meunangkeun leumpang atawa butuh loba waktu pikeun ngalakukeun hal eta jeung nya.

Naon bakal mintonkeun sorangan ti pisan mimiti, jeung ieu mangrupa hasil seduction anjeun. Mun anjeun nyieun kasalahan dina awal, eta bakal hésé nyekel nepi jeung pilihan pangalusna pikeun perkembangan saterusna, eta bakal pindah ka komunikasi jeung nu séjénna gadis. Tangtangan anjeun angkét pikeun ngahudangkeun hiji gambaran positif, kudu hayang nulis kahiji, jadi anjeun bisa mantuan dina ieu ku nulis dina status yén kuring hoyong diajar jeung siap komunikasi. Teu luput, ngagambarkeun anu geus siap pikeun diajar, jeung anjeun bakal nempo yén jeung katresna, nu anjeun hoyong meunangkeun di kontak, nulis anjeun bakal teu. Romantis jadi titik nu bakal minuhan naon anjeun teu hayang manggihan mate jiwa, jeung anjeun bakal ningali kumaha talatah bakal mimiti datang ka anjeun jeung anjeun bakal sukses

About