Maén bal unites jeung mere sunda, tapi Moscow nyaéta ayeuna ngan banjir jeung fans ti sakuliah dunya. Travel ka Brazil mah ngan ukur pikeun lalajo kaulinan jeung surak pikeun tim maranéhanana, tapi ogé pikeun minuhan Brazilian katresna. Kageulisan maranéhanana anu dipikawanoh di sakuliah dunya, sarta pikeun fans asing a novel jeung Brazilian kageulisan téh ngimpi pamungkas. Salaku kapala hakim bikang kageulisan dina»Jawara»édisi geus maréntahkeun kuring diajar rahasia of Brazilian katresna — kumaha lem asing. Dina sorangan aya teu cukup, jadi kuring mantuan dua denok katresna. Minuhan Karina jeung Catherine. Maranéhanana bageur nawaran reureuh sapuk ka hiji peuting jadi»shemdinani». Urang indit for keur leumpang di Nikolskaya jalan di Moscow, jeung babaturan mah némbongkeun yén loba usaha pikeun nyieun teu perlu — asing baris ngalakonan sagalana.

Hal utama — katuhu pilihan. Pendekatan anu béda for everyone. Karina pilih fans sakuliah nagara, manéhna diaku pikeun bersantai di Swiss jeung Portugal, jadi fans ti ieu nagara téh pikaresep. Kate kahiji sakabeh kasampak di penampilan, sabab lamun kitu, jeung ka bersantai dina leungeun of a man ganteng. Di dieu aya luhur anak fans asing. Ku jalan kitu, pohara populér Argentinian traveler nu, nu kahiji ka Pauline kuimova husus pikeun pamiarsa tina»Jawara». Nah, urang ngahurungkeun kana hal — kumaha loba waktu pikeun nyabut alien. Eta tétéla yén ngan tilu kalimat. Fans ti mancanagara anu pohara resep gaul jeung gampang-bade.

Metoda utama»Instagram»

Gancang nambahan eta ka babaturan jeung di dieu anjeun anu geus wawuh. Pangaweruh nu mana wae nu basa deungeun gede bonus nu bakal mantuan anjeun pikeun gancang nyieun komunikasi, tapi basa tanda teu loba ngahesekeun tugas anjeun. Urang katresna teu kudu exert loba usaha. Pertambangan sorangan ngambang kana leungeun maranéhna. Cara panggampangna nyaéta pikeun ménta hiji joint poto. Sanggeus sababaraha poto anjeun bisa jadi geus papanggih, jeung saterusna eta dipiceun ieu Brasil. Lamun anjeun resep urang asing — ulah runtah waktu, sabab, anjeun nyaho, awewe pangeusina leuwih ti lalaki. Aya hiji pendekatan pragmatik pertanyaan — dina riungan overheard paguneman dua spektakuler katresna anu usaha ngartos, di hareup eta beunghar Sheikh atawa basajan warga Saudi Arabia. Ahirna nempo hiji murah lalajo jeung megatkeun pikeun»moro»dina. Lamun nu pang populerna fans ti Argentina, Brazil, Mexico, Spanyol jeung Portugal, nu paling bagja anu ti Korea. Urang katresna leres pisan teu nengetan eta. Katresna Single datang ka Nikolskaya jalan keur alesan béda. Batur bener néangan asih ujug-ujug manéhna anjog ti Brazil. Batur keur néangan pondok zinah. Jeung batur kaperluan beunghar sponsor. Tapi kuring yakin, ieu»hunters»anjeun bakal diajar langsung. Teu mikir parah Brazilian katresna jeung dzikir ngeunaan moral. Maranéhanana papanggih jalma anyar, mangtaun émosi jeung caang tayangan, sabab Piala dunya ngan sakali dina kahirupan. Aya hiji fans asing teu jadi kurang ajar atawa jadi kurang ajar ka urang katresna. Tétéla, sanggeus kajadian di Marseille, sakabeh dunya diajar yén maranéhanana geus kuat pahlawan patron. View: difoto, tapi teu toél. No negativity — ngoyagkeun leungeun, disilihtukeurkeun»instagram»atawa telepon nu nyandak gambar, nyium dina macana — jeung anjeun bisa balik salajengna. Kotor sleaze jeung rudeness — anjeun moal manggihan ieu, jadi katresna teu kudu sieun. Piala dunya di Brazil bakal datang deui geura-giru

About