submit


Randa. Dua anak budak tujuh belas taun. Boga panghasilan teratur, atikan leuwih luhur. Cinta kémping, sunda masak. Wanoja riang, boga dua putri anu kawin jeung hirup nyalira. Abdi bogoh hirup jeung urang. Kuring hayang kabagjaan, ayeuna waktu. Anjeun bisa pujian. Hello, aku ukrania ayeuna hirup di Suriah. taun ka tukang kuring ieu kenca randa, nu bakal kawas, jeung aku siap pikeun ngamimitian hubungan nu anyar. Atikan guru, I love barudak. Coba kungsi leungit jantung, sabab sagala nu dipigawé pikeun leuwih alus). Kuring cicing jeung putra mah jeung kolotna. Putra. Ngora geulis gadis néangan hiji lalaki keur serius hubungan, pikeun nyiptakeun kulawarga kuring Boga budak orok ngaranna Daniel

About