Lamun anjeun papanggih a man ti Brazil, jeung ngeunaan ieu nagara kuring teu apal ngan ti Latin American layeut runtuyan, éta waktu ka teuleum kana jero ulikan basa portugis jeung nyaho identitas nasional Brazilians. Di Brazil iman Katolik, jeung dicampur pertikahan nu teu ilahar. Ku alatan éta, di Brasil kulawarga, Brasil istri dipapag bageur nawaran reureuh jeung makmur perkembangan hubungan gumantung dina eta. Eta geus lila jeung romantis pacaran tina nona jeung Prim jeung ditangtoskeun upacara, panganten awewe, nu papacangan jeung kawinan. Kulawarga di dieu anu kuat, tapi, awewe jeung lalaki nu tanggung jawab mastikeun dipisahkeun, jadi ulah nyangka yén salaki bakal mantuan kira-kira imah jeung leumpang jeung anjeun balanja. Hal ieu teu ilahar di kulawarga aya tilu atawa leuwih barudak, tapi méré barudak maranéhanana kualitas atikan teu bisa ngalakukeun sagalana kolot. Agreeing ka nikah a Brazilian teu menyakiti pikeun kahiji manggihan kaluar nu bagean masarakat manéhna milik. Lahiriah makmur nagara ngabogaan angka nu gede persentase nu miskin, jeung kungsi padamelan urang, maranéhanana nyicingan wewengkon goréng — favelas jeung foraged kajahatan. Ku alatan éta, hal anu penting pikeun anjeun pikeun manggihan kaluar kamampuhan finansial anjeun panganten lalaki jeung na tempat tinggal. Saméméh anjeun nyieun hiji kaputusan nikah a Brazilian, nu bakal jadi hade ka nyaho yén aya warga kota industri earn leuwih duit ti nu nyicingan désa. Sanajan aya patani jegud jeung landowners. Brazilians méakkeun duit maranéhanana dina perumahan jeung anak susunan, dina mobil, tanpa nu teu bisa ngalakukeun, ngeunaan miara kaséhatan sarta kageulisan, daék meuli baju jeung perhiasan. Jeung lalaki asih méré pikeun libur pilihan anjeun tina perhiasan. Brazil nyaéta hiji éndah jeung unik nagara jeung beunghar satwa jeung paling pristine leuweung. Maranéhanana ciri khas éta dua hal — Samba (tari sakola nu aya di unggal kota) jeung soccer (utama gairah, jeung teu ngan lalaki). Di handap ieu usum panas sadaya taun buleud, jadi taun buleud leuweung teeming jeung oray, spiders jeung mahluk sejen teu biasa ka urang, nu mindeng naek kana dwellings rahayat. Brazilians skillfully ngagabungkeun alam liveliness jeung looseness jeung Puritanism. Maranéhanana daék nyokot pamajikan Brazilian brides, tapi teu di buru nikah a Brasil manusa, tacan teu nyaho manéhna. Mangga saran. Papanggih di Internet jeung nu Brazilian dina bulan pebruari. Obrolan pamaké dina Skype, jeung manéhna nawarkeun kuring nikah manéhna. Manéhna hirup di Sinop dina kaayaan Mat gross. Mahasiswa sanajan manéhna geus tilu puluh taun heubeul. Nalungtik jadi bentang desainer. Manéhna niatna hayang kuring indit ka manéhna di Brazil, arguing yén manéhna teu boga waktu pikeun muka for keur kuring. Jeung hayang kuring datang mungkin. Tapi kuring nyangka-naon nu puguh urang geus unggal apal séjén jeung nyokot resiko éta mah, teu bisa ujug-ujug eta sacara sababaraha jenis pervert. Di Wikivoyage di tempat di mana kuring cicing masalah gedé jeung grooms salaku jumaah nyaéta pecandu narkoba atawa padet pikiran. Katresna kawas jadi jeung naon anu kudu dipigawé. Komo lamun anjeun city ngabogaan masalah jeung suitors, ulah nyieun lampah gagabah. Tangtu, anjeun kudu ngadangukeun ka diri, teu leungit vigilance. Upami anjeun gaduh mana wae mamang, mangka aya alesan. Méakkeun saeutik panalungtikan. Di search engine jeung tipe di search bar ngaran, ngaran kulawarga jeung ganti komo data nu anjeun geus hiji kota, anak University, jeung leuwih. Ngotéktak sacara saksama sadaya inpo nu bakal mere sistem. Maca tips Marina Inspection panganten lalaki anjeun Bisa manggihan hiji hal anu gunana pikeun anjeun.

Ngamotivasi ku kanyataan yén kolotna teu ngidinan anjeun pikeun pindah ka Brazil, teu acquainted di jalma jeung fiance.

Alus tuah

Lamun manéhna nyebutkeun waktu no balik deui ka Brazil di mana wae kasus, teu balik. Kuring cicing di Brazil pikeun taun katilu sarta nyebutkeun yén maranéhanana lalaki anu pohara-usulna teu jelas, utamana ngalawan Brasil awewe sabab percaya yén urang sarimi, jeung nu séjénna gede bohong. Naon bae ieu ceuk, tilu puluh taun jeung pangajaran anu kasep pisan, santun manusa geus lila rengse University jeung karya, jeung unwillingness datang nyata kurangna hormat pikeun anjeun. Manéhna teu nikah anjeun sanajan upami anjeun datang. Meunang nikah di Brazil, urang kudu serius tulak ti kadutaan, jsb, jeung eta panjang jeung hésé lalampahan. Brazil nyaéta cukup ditutup asing jeung meunangkeun nu mana wae kertas di dieu ngarupakeun nyeri sirah dina basa inggris ampir henteu aya anu speaks, jeung portugis kuring mikir anjeun teu nyaho. standar hirup di dieu nyaeta leuwih goreng ti di Brazil. manéhna teu dina tea pikeun meunangkeun kaluar ti dieu. teu mamatahan lalaki jeung maranéhanana gombal. pisan geura-giru anjeun manusa, anu teu komo ganggu ka datang ka anjeun, bakal mintonkeun anjeun kumaha anjeun monyét jeung nyaritakeun dulur anjeun nginum vodka sup for Sarapan dina fun babaturan anjeun. eta leuwih hade ka kasampak di nagara sejen. naha anjeun nyaho yén di Brazil, paling kota teu boga sanitasi. ieu téh pinuh ku jalma homeless. di dieu sanggeus malem anu leuwih hade dina jalan teu ninggalkeun hiji bodas-skinned urang asing nu taar ditulis yén éta téh teu lokal.

Alena, Hello

Sadaya bener, nepi ka anjeun asup ka rohangan nagara nu mana wae nu dina dirina kahirupan sapopoe jeung sagala pangarti, nu teu maca di Internet jeung nu teu di panungtun nyaritakeun wisatawan, geus teu mungkin keur ngabayangkeun nu sabenerna bisa ngadagoan anjeun dina nagara ieu. Jadi atuh rido ka anjeun pikeun informasi, pikeun naon anu anjeun ngomong ngeunaan pangalaman anjeun hirup di Brazil. Ieu téh hiji bantuan gedé pikeun unggal gadis anu ngarencanakeun pikeun muka di nagara ieu

About