Bobogohan jeung katresna di Portugal for jeung nikah jeung hubungan serius

Ngamimitian Ngadaptar Login Search Ngotéktak Luhur Dina loka Nganjang Patarosan jeung jawaban Bobogohan ngarojong, kuring keur aktip, riang, ngora jiwa wanoja. Barudak sawawa, hirup nyalira. Teu néangan sponsor jeung teu hayang maranehna jadi Ngahargaan di urang kajujuran jeung kasopanan