Brazilian Portugis

Hello, babaturan Jeung paling importantly, pikeun diajar kalayan gampang jeung éféktif Tujuan mah hiji metodeu éféktif ngajarkeun anjeun Brazilian basa portugis, tanpa tediousness jeung kompléks gramatikal ngumpulkeun. Anjeun meunangkeun palajaran di paling jelas jeung bentuk sederhana, diaksés ka saha pemula. Tujuan kadua nyaeta sacaket mungkin pikeun ngawanohkeun Anjeun ka dunya Brazil, jadi jauh jeung nu teu dipikanyaho lolobana Brazilian populasi. Saprak Anjeun geus di dieu, anjeun meureun kabetot dina nagara ieu Anak nyebar klise nu»Brazil, di mana loba liar monyet»di mana wae cara bohong. Brazil nyaéta hiji jero jeung dunya beunghar ku budaya jeung seni, sajarah kuna jeung perkembangan individual….

Brazilian Portugis

Tapi husus Brasil basa sunda teu aya Tapi husus Brasil basa sunda teu aya Aya portugis. Dina cara nu sarua salaku aya no American basa sunda, aya American English. Mun anjeun teu narima surat jeung kecap akses mangga kontak, putting alamat ti nu anjeun asup kana akun, jeung tulisan nu bisa jadi geus ditambahkeun atawa minusovat. Ulah poho pikeun nangtukeun akun di Dieu anjeun bisa ngabagikeun gambar alus, meunangkeun kritik, mantuan, jeung diajar pisan ti dunya fotografi

Brazilian Portugis

Brasil Portugis Ogé di dieu anjeun baris manggihan sadaya nu disambungkeun jeung Brazil (budaya, kota jeung obyek wisata, nu Brazilian dapur, jsb.), Wilujeng sumping ka hiji minggu di Brazil bakal milih Présidén maranéhanana keur taun saterusna