Brazilian sunda

Lamun kuring mimiti anjog di Brazil, kuring struck ku angka asih pasangan sakabeh umur jeung genders. Diajar basa portugis, manggihan yén mayoritas lagu ngeunaan cinta, kira-kira nya, ngeunaan cinta jeung teu bagja pisan jeung nu ku alatan éta komo leuwih warni. Lamun kuring murag asih jeung Brazilians, kuring teu ngarti naha kabéh lagu kira-kira nya. Maranéhanana disusun-maranéhanana nyaho yén hiji poé dina isuk atawa sanggeus tengah wengi di sababaraha bar, sipping a»capriole»maranéhanana baris nempo Nu sarua seuri. Terus dulur bakal gampang Sunda pikeun Brazilians anu pohara penting jeung berharga. Jeung bari kitu mah, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun meunangkeun dosis anjeun…