Brazilians naon anu maranehna

Masarakat mindeng ménta kuring naon anu maranéhanana bener aya, ieu Brazilians. Anjeun bisa mere jawaban, tapi ngan ka ngantebkeun nu teu equate sadaya Brazilians jeung sikat sarua, salaku nguap nyaéta konsép ‘posisi umum’ jeung anggapan iwal ka aturan, kitu ogé konsép ‘minoritas’. Ku alatan éta, maranéhanana anu gede dina pamadegan ti kuring, geus teu dipikabutuh pikeun refute atawa pikeun ngajawab. Kakara ngarti yen dulur anu cicing atawa di Brazil papanggih jalma beda dina jalan, jeung ti statistik Umum, urang condong ka mundur final pamadegan ngeunaan budaya, mental bangsa, fitur maranéhanana, kelemahan, sarta qualities. Mayoritas Brazilian jalu geus hiji pisan ciri…