Meunangkeun siap

Nanyakeun

Jadi ensued lila jeung metot dialog, ménta salaku loba patarosan mungkin. Ieu bakal ngidinan teu ngan pikeun meunangkeun aub dina hiji paguneman metot jeung bakal mantuan anjeun pikeun nyaho interlocutor leuwih alus. Contona: naon olahraga saur anjeun anu paling telenges. Ieu bisa jadi titik awal pikeun sawala lila rupa-rupa jejer. Nyingkahan patarosan nu ngan méré dua waleran: Enya atawa henteu. Eta robah paguneman kana ahir paéh jeung nyieun hiji tiiseun kikuk. Kudu percaya diri. Ulah ragu pikeun nyokot alpukah di leungeun sorangan. Lamun anjeun nempo yén guy saeutik malu atawa néangan hiji topik paguneman, nyokot ngadalikeun kaayaan jeung diatur nada pikeun paguneman anjeun. Jadi kabuka, diajak lempeng jeung teu dissemble. Inget yén anjeun berkomunikasi dina jaringan, jeung aya no tempat pikeun petunjuk. Lamun guy anjeun kawas, mugi gusti terang yen. Tapi jarak nu tangtu masih kudu dititénan: teu balik kana wahyu, nu teu bisa ngomong basa rapat. Jang ngalampahkeun ieu, baris aya hiji waktu, lamun anjeun komunikasi bakal terus. Dulur mikanyaah ngobrol ngeunaan sorangan jeung diaku jadi listened ka. Méré manéhna kasempetan curhat jeung ngarasa kawas puseur perhatian. Nanya ngeunaan kapentingan jeung karesep: manéhna meureun geus paporit video game atawa brand paporit bir. Nyaritakeun jawaban ngeunaan préferénsina. Teu luput kasempetan pikeun ngajawab jeung manéhna ngeunaan hiji hal. Ulah poho ngeunaan rasa humor. Dina katresna geus hargana kurang ti budak. Coba nyieun manéhna seuri jeung seuri émosi positif kawas sia sejenna nyumbang ka lokasi jeung simpati. Di handap ieu aturan basajan, anjeun bakal bisa narik perhatian hiji guy jeung eta nice pikeun reuwas manéhna. Hal utama anu teu overdo eta jeung cicing alam

About