submit


Group Ngalamun awewe hayang nepungan anjeun. Plot ngédit wiki téks Claudia pikeun opat puluh tilu taun, tapi manéhna masih nyorangan. Poé datang lamun manéhna megatkeun pikeun solokan jeung ngagantung kira-kira kota pengumuman»ngalamun awewe hayang nepungan anjeun.»Ieu rada naif nelepon responds ka teu man manéhna waited pikeun. Pecundang, alkohol, urut sirkus pamaen, ayeuna ngan homeless Valentine. Tapi, saperti jalma nu beda dina ahir manggihan hiji basa umum

About